A gyerekeid minden mozdulatodat, reakcióidat, szavad figyelik. Legyél olyan magabiztos és tudatos vezérük, amilyenre szükségük van.

 

 

A pozitiv gyereknevelés fontos és szeretek róla beszélni és írni. Amit azonban még fontosabbnak tartok, az alaphiedelmekkel való munka. Az, hogy mit hiszünk tudatosan de főleg tudatalatt bármiről az életben, de legfőképpen magunkról nagyban befolyásolja az életünket.

Legtöbb alaphiedelem gyerekkorban alakul ki, a tudatalattiban van raktározva és befolyásolják 90%-ban a döntéseiket másodpercekkel az előtt, hogy a tudatos agyunkban megfogalmazodik amit szeretnénk. Amit hiszünk, mint egy program beenged vagy kiszűr bizonyos dolgokat abból hogy hogyan látjuk a világot. Hitünk alapján építjük fel értékrendünket és ahogyan látjuk a világot.
A gyermeked agya mint egy szivacs szívja magába az információt minden szűrő nélkül. Az összes agysejt aktív 7 éves kor előtt, és minden érzelem, esemény építi és erősíti a neuron-kapcsolatokat az agyban.
A tudatalatti mindent elraktároz anélkül, hogy kiszűrné, megkérdőjelezné, vagy értelmezné az eseményeket. Ez azért is van igy, mert a logikus gondolkodasért felelős része az agynak nem fejlett még, sőt, teljes fejlettségét ez az agyrész 25 éves korban éri el.
A célom hogy segítsek neked abban, hogy gyermeked agyába azokat az információkat és hiedelmeket erősítsd, amelyek a legjobban segítik majd élete során az élet minden területén.

Az első 45 perces coaching ingyenes

Mindenkinek vannak olyan területek az életében, amiben erős. Néhányan nagyon jól tudnak érvényesülni és sok pénzt keresni, de a párkapcsolatuk romokban hever és nem képesek mély kapcsolatokat kialakítani.
Ebből látszik hogy az alap “program” – vagy hitrendszeruk – jó a pénzzel kapcsolatban, de a párkapcsolatot illetően nem.
Én 8 éve dogozom magamon, de van még olyan terület az életemben, amin dolgoznom kell.
Őszinte leszek veled ….. nem árulok varázspálcát vagy pirulát, ami azonnal megoldja minden gondodat és “vírusmentesíti” a tudatodat.
Segítek megérteni önmagadat és a gyerekedet, megérteni a saját és gyermeked reakcióit, segítek és támogatlak eszközökkel. A munkát neked kell elvégezni, azt nem tudom megtenni helyetted, és senki más sem.
En Veled tanulok ezen az úton, úgy ahogy én tanítok, én is tanulok minden beszélgetésből

Az első alkalom mindíg ingyenes hogy kipóbáld mennyire tetszik és hogy jol tudunk-e együtt dolgozni. Az első alkalmat ITT foglalhatod le ingyen. Minden hívás 45 perces. 

 

Pin It on Pinterest