Én abban hiszek, hogy szülőkent az a feladatunk, hogy megtanítsuk a gyerkőcöknek, hogyan kezeljék az életben felmerülő akadályokat, problémákat, hogy megértsék önmagukat, a körülöttük levő embereket és a világot.

Üdvözöllek,
 
Gondolom Te is, ahogy én, úgy érzed az anyaság zűrös, csodás, kihívásokkal teli periódusa az életednek. Mindannyian azt szeretnénk, hogy a gyerekeink felnőttként kiegyensúlyozottak, magabiztosak, egészségesek, boldogok legyenek.
 
Az igazság az, hogy szülőként lehetőségünk van a fejlődésre, változásra a gyerekekkel egyutt. Megszabadulhatunk sok negativ gondolkodás-mintától, korlátozó hiedelmektől.
Ez a változás nagyon fontos, mert máskülönben átadjuk nekik minden eddig magunkkal hordozott “csomagunkat”.
 
A legjobb anyuka akarsz lenni te is, ahogy mindenki más. Legjobb szándékunk ellenére azon vesszük észre magunkat, hogy kiabálunk, fenyegetünk, hirtelen reagálunk ahelyett, hogy tudatosan kezelnénk a szituációt.
 
Én ismerem ezt nagyon jól, mert én sem voltam különb.
 

Az első 45 perces coaching ingyenes

A gyermekeddel minden rendben van, tökéletes ahogy van. Minden gyereknek más a temperamantuma, a szemelyisége, ez teszi különlegessé és egyedivé. TE magad is egyedi vagy mint nő, mint anya. Ezért a gyereknevelésben sincsen olyan módszer vagy stratégia, ami mindenkinek megfelelő.

Minden amit csinálsz, amit mondasz és ahogy reagálsz nagyban befolyásolja gyermeked hitét önmagáról, másokról és a világról. Fontos, hogy a megfelelő “programot telepítsd” a gyermeked tudatába, mint alap operációs rendszert a legújabb es legjobb szoftverrel. És ne azt telepitsük, ami 20-30 éves elavult (vagy talan szüleid vagy nagyszüleid korából származik).

Gyerekkorban alakul ki az alap-hiedelemeink túlnyomó része, és ezeket nagyon nehéz, gyakran lehetetlen megváltoztatni.
Ilyen hiedelmek pl. amik a saját értéket illetik, mennyire szerethető, mennyit érdemel, mire képes. Hiedelmek a világról, pénzről, párkapcsolatokról, sikerről, iskoláról stb.

 

A coaching során arra koncentrálunk, hogy milyen hitet formál a gyermeked a mindennapi események és párbeszédek során. Segítek neked erős alapokat építeni, hogy olyan hiedelmeket sajátítson el, ami egész életében segíti.

 

A stratégiákat beépítjük a mindennapjaiba, ezáltal azok is könnyebbek lesznek. Kevesebb vitát, hisztit, bűntudatot fogsz tapasztalni.
Azt szeretném, hogy magabiztos legyél a nevelés terén és élvezd az anyaságot minél jobban.

Kapcsolat

15 + 13 =

Pin It on Pinterest